غلامحسین رضوانی، نماینده مردم تهران در مجلس، در این باره که بسیاری از چهره های اصولگرا، بحث تعدد کاندیداها را مطرح می کنند و آن را به عنوان مانع وحدت اصولگرایان بر سر کاندیدای واحد در انتخابات ۱۴۰۰ قلمداد می کنند؟ گفت: اظهاراتی که در این باره مطرح می شود بخشی از آن شامل گمانه زنی های بی اساس است و بخشی نیز مربوط به خبرسازی و به نوعی فرار به جلو است؛ بدین معنا که می خواهند تثبیت کنند رقابت انتخاباتی، درون جریانی است از این رو خبرهایی را جعل می کنند تا ادعاهای خود را اثبات کنند.
او افزود: چرا کسانی که مدعی هستند مردم باید به صورت گسترده تر در انتخابات شرکت کنند و در عین حال تعداد کاندیداها نیز باید زیاد باشد تا این حضور گسترده تر شود، از این موضوع می هراسند و به تعدد کاندیدا، سونامی می گویند! به هر روی این تناقضات باید حل شود.
رضوانی ادامه داد: نخست اینکه، این بحث زودهنگام است دوم اینکه برای این گمانه زنی، دلیلی هم وجود ندارد که پایه و اساس داشته باشد حال به فرض اینکه تعدد کاندیداها وجود داشته باشد چرا باید از این موضوع هراس و ترس وجود داشته باشد؟ همچنین چه دلیلی دارد که ما اصرار داشته باشیم که حتما همه درباره موضوع، مصداق و فرد خاصی توافق کنند. به هر حال انتخابات است و باید انتخاب اصلح، صورت گیرد.
این نماینده مجلس بیان کرد: از این رو به نظر بنده، سه جنبه خبرسازی، فرار رو به جلو و اثبات ادعاهای دروغینِ یک جریانی بودنِ انتخابات، از سوی افراد مختلفی صورت می گیرد که مغرض هستند در نتیجه این گونه سخنان را، مطرح می کنند.
غلامحسین رضوانی درباره اظهارات سید محمد حسینی، وزیر پیشین ارشاد، مبنی بر اینکه دوستان اصولگرا باید از آن تجربه قبلی در انتخابات ها درس عبرت بگیرند و تعداد کمتری داوطلب شوند تا روند تصمیم گیری سریع تر بر سر انتخاب کاندیدای واحد به نتیجه برسد، عنوان کرد: بنده برای سید محمد حسینی، احترام خاصی قائلم اما این باور که بسیاری برای ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری خواهند آمد را قبول ندارم؛ به فرض هم اگر برخی هم ثبت نام کنند می خواهند سطح توانایی خود را به دیگران نشان دهند. بنابراین موضوع مهمی نیست به هر حال تعدادی ثبت نام می کنند که حتی همسرشان هم به آنها رأی نمی دهند یا اینکه فقط همسرشان به آنها رأی می دهند. از این رو این ثبت نام کردن ها ایرادی ندارد نباید از این بابت واهمه وجود داشته باشد؟!
این عضو جبهه پایداری اضافه کرد: به گمان بنده، این گونه نیست که افراد زیادی برای انتخابات ثبت نام کنند حال اگر ثبت نام کنند، جای نگرانی نیست.
او اضافه کرد: بنده منکر وجود دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا در کشور نیستم اما جریان اصلی کشور در یک مقطعی به ویژه در مقطع فعلی، جریان اصولگرایی و اصلاح طلب به معنای متداول نبوده و نیست؛ در واقع جریانی که همواره بوده و اکنون نیز حاضر است و باید بر آن متمرکز شد، دو جریان انقلابی و حداقل غیرانقلابی است.
رضوانی عنوان کرد: از این رو چه بسا افرادی در درون جریان اصلاح طلبی به صورت سنتی تعریف شده باشند که طرفدار انقلاب باشند و در مقابل ممکن است کسانی در درون اصولگرایی به صورت سنتی تعریف شده باشند اما با انقلاب بیگانه باشند. در نتیجه گفتمان غالب در طول تاریخ پس از انقلاب، دو گفتمان انقلابی و حداقل غیرانقلابی بوده است.
او تصریح کرد: همه کسانی که طرفدار نظام و انقلاب هستند باید مروج و مبلغ این گفتمان باشند.