حجتالاسلاموالمسلمین آقاتهرانی:
مشکلات کشور به دست خودمان حل می شود
حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی در مراسم عزاداری شام شهادت امام کاظم علیه السلام در حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه خداوند مرگ و حیات و زندگی در دنیا را برای امتحان خلق کرده است اظهار داشت: امتحانات متفاوت است؛ گاهی انسان را با مسائل مالی؛ گاهی با ترس، گاهی با گرسنگی و کمی مال و گاهی با سلامتی و فرزند امتحان می کند.
وی با بیان اینکه ما نسبت به زن و فرزند خود مسئولیت داریم، گفت: ممکن است خودمان در صف اول نماز جماعت و راهپیمایی باشیم ولی فرزند ما در صف اول اغتشاشات باشد و ما نسبت به فرزند خود مسئولیت داریم؛ برخی از افراد گمان می کنند نظام اسلامی وظیفه تربیت فرزندانشان را بر عهده دارد در حالی که اینطور نیست.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به اینکه برخی مواقع امتحان الهی فردی و گاهی جمعی است، خاطرنشان کرد: در مسئله فلسطین بسیاری از مسلمانان امتحان دادند و در این امتحان مردود شدند؛ در اغتشاشاتی که در کشور ما اتفاق افتاد همه در حال امتحان هستیم هم امتحان فردی و هم امتحان جمعی.
وی با بیان اینکه بازاریان همیشه با نظام همراه بودند، گفت: بازاریان تهران نمی دانستند که این اعتراض به اینجا ختم خواهد شد، الان هم جلساتی برگزار شده تا مشکلات اقتصادی کشور حل شود و از قوه قضائیه هم می خواهیم که نسبت به اغتشاشگران به هیچ وجه کوتاه نیاید زیرا آنها جاسوسان و سربازان صهیونیست هستند.
آقاتهرانی با تأکید بر اینکه خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر اینکه خودشان تغییر کنند، افزود: کشور ما مشکلاتی دارد ولی خودمان بلدیم مشکلات کشور را حل کنیم و این مشکلات به دست خودمان حل شدنی است و نیازی به دخالت بیگانگان نداریم و کشور را به دست یک آدم قمارباز نمی دهیم.
وی با بیان اینکه عراق و سوریه از کشورهای مقتدری بودند و با ورود آمریکا به این کشورها به این روز افتادهاند، اظهار داشت: همه باید با هم باشیم و کوچک و بزرگ یک حرف را بزنیم و مانند یک خانواده مشکلات خانه را درون خانه حل کنیم.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه امنی و آرامشی که در کشور ما وجود دارد در هیچ جای دنیا وجود ندارد گفت: درآمریکا برخی مناطق اصلا پلیس حضور ندارد و به محض ورود افراد غزیبه به آن همه چیزش را می برند ولی در ایران چنین نیست و مردم هوای هم را دارند و بچه مسلمان هستند و با اهل بیت آشنا هستند ولی آنجا اینطور نیست.
وی با تأکید بر اینکه اگر به بیگانگان اعتماد کنیم اول امام ما را از ما می گیرد، خاطرنشان کرد: اگر ملت ما درست عمل نکند پشیمان خواهد شد؛ همانطور که ملت لیبی که همه چیز خود را داد امروز پشیمان شده است.