بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی خوزستان به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت از مردم عزیز و غیور استان شهید پرور خوزستان جهت حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۳

0 ۶

جبهه پایداری انقلاب اسلامی خوزستان به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت از مردم عزیز و غیور استان شهید پرور خوزستان جهت حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۳ بیانیه ای صادر کرد که متن ان به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

* وَالْفَجْرِ وَلَیَالٍ عَشْرٍ *

یوم الله ۲۲ بهمن، سالروز تبلور ولایت پذیری عملی، استقامت، خود باوری، ظلم ستیزی، مردم سالاری و عدالت خواهی ملت ایران و رهایی از چنگال ظالمان و نظام سلطه و بدون شک یک معجزه الهی است که به دست مردی الهی و با تکیه بر ایمان مردم، تمامی معادلات دنیای مادی را برهم زد و بی شک الگویی همیشکی و موفق برای تمامی عرصه ها من جمله اقتصاد، سیاست خارجی، مسائل اجتماعی و فرهنگی، محیط زیست و غیره می باشد.

امید است دولت مردان با اطاعت امر رهبری معظم انقلاب حفظه الله، همچون گذشته با تمرکز بر توانایی ‌های داخلی از جمله جوانان و دانشمندان کشور عزیزمان ایران اقدامات موثر در جهت حل مشکلات اقتصادی انجام داده، که با وجود تمام مشکلات اقتصادی بزرگترین پشتوانه این انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ملت شهید پرور و همیشه در صحنه ایران عزیز هستند.

همگان شاهدیم که به یمن صبر و مقاومت و مبارزات حق طلبانه و پیروی مردم غیور ایران از رهنمودهای حکیمانه معمار بزرگ انقلاب حضرت امام خمینی(ره) و مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در سال‌های پرتلاطم قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، معادلات و محاسبات منطقه‌ای و جهانی را فراتر از دو قطبی آن زمان یعنی ابرقدرت‌های شرق و غرب بر هم زده و با تولید گفتمانی نوین و مقتدر با منظومه‌ای از عناصر تحول آفرین، هدایتگر و منطبق با فطرت انسانی مانند حق‌طلبی، آزادیخواهی، عدالت، معنویت و ظلم‌ستیزی نظام بین‌الملل را متحول و تحت تأثیر قلمرو جغرافیای سیاسی خود قرار داده و اینک در چهل و ششمین سال پیروزی، صاحب اقتدار و عزت عظیمی شده‌ایم که مستکبران عالم مخصوصا آمریکا و اسرائیل جهانخوار را به وحشت انداخته و چراغ راه مستضعفان و مسلمانان جهان همچون مردم عزیز، مظلوم،غیور و مقتدر غزه گشته، که ایام پیروزی آن ها و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مقارن شده است.

ملت ایران به برکت انقلاب اسلامی، در پرتو ایمان به خداوند، به خودباوری و اعتماد به نفسی حیرت انگیز دست یافت و توانست توطئه‌های بزرگ و فتنه‌های عظیم علیه انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را یکی پس از دیگری با شکست مواجه سازد و تأثیرات معجزه‌گون و شگفتی‌ساز آن بر جامعه بشری، حرکت ملت‌ها را در ریل بیداری و رهایی از سلطه‌گری و سلطه پذیری قرار داد به گونه‌ای که امروز جلوه‌ها و حوزه نفوذ، تأثیر و الهام بخشی این انقلاب عظیم، حتی در قلب اروپا و آمریکا پدیدار و هراس و وحشت وصف ناپذیری را بر سردمداران نظام سلطه و استکبار به ویژه حاکمان رژیم شرور، خشن، بحران ساز و جنگ آفرین آمریکا و اسرائیل تحمیل کرده است.

اقتدار امروز، محصول تدبیر و اندیشه‌های تابناک و راهبردی امامین انقلاب اسلامی در تربیت نیروهای تراز انقلاب در دفاع از استقلال، امنیت و تمامیت ارضی کشور بوده که در اتصال با باورهای دینی و معنوی و روحیه جهادی و انقلابی و ظرفیت سازی‌های انقلاب و جمهوری اسلامی حاصل شده است.

حضور مقتدرانه و پرشکوه آحاد مردم شریف و ولایت مدار ایران اسلامی بویژه مردم متدین و انقلابی استان شهید پرور خوزستان در این شرایط حساس منطفه و فرا منطقه ای در برنامه‌ها و مراسم چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر امسال، بار دیگر نشان داد که این امت آزادی خواه و استقلال طلب همواره با ایستادگی و مقاومت سلحشورانه خویش تا پای جان به آرمان‌ها و فضایل ناب انقلاب اسلامی پایبند بوده و ارزش‌های والای انقلابی، همچنان زنده است و تا نابودی استکبار ادامه خواهد داشت.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی استان خوزستان، ضمن پاسداشت حماسه شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم و شهدای عرصه‌های امنیت، سلامت و خدمت در کشور و با گرامیداشت یاد، خاطره و میراث جاودان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، ضمن تأکید بر وحدت کلمه که رمز پیروزی ایران اسلامی در تمامی عرصه ها بوده است از آحاد مردم شهیدپرور استان، دستگاه‌های دولتی و نظامی و انتظامی، طلاب، دانشجویان و دانش آموزان و سایر اقشار جامعه که دهه فجر انقلاب اسلامی را گرامی داشتند، تقدیر و تشکر نموده و همگان را جهت شرکت در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن دعوت می‌نماید.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی خوزستان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.