بیانیه جبهه پایداری پیرامون واقایع مهم داخلی، منطقه ای و بین المللی
سیاست دیپلماسی صدقه ای جز القای ناامیدی و پراکنده کردن حس ناتوانی در کشور نتیجه ای نداشت

0 ۴۱۶

جبهه پایداری انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه ای را پیرامون واقایع مهم داخلی، منطقه ای و بین المللی منتشر کرد.

متن کامل این بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«إِنَّ الله لا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ»

ایران اسلامی اکنون با پشت سر گذاشتن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، از نظر سیاست داخلی و خارجی، در موقعیت بسی مهم تر و حساس تر نسبت به سال های گذشته قرار گرفته است. از سویی حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مواضع تروریست های آمریکایی هیمنه پوشالی دولت و ارتش ایالات متحده را در منطقه و جهان از بین برد و از سوی دیگر، شکست طرح رذالت بار آمریکایی ها و رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی موسوم به «معامله قرن» که موافقت خائنانه و تحقیرآمیز برخی از حکام عرب را هم به همراه داشت، موجب تغییر موازنه منطقه به نفع مردم مظلوم فلسطین خواهد شد. همچنین در بعد منطقه ای و از نظر نظامی ساقط کردن هواپیمای پیشرفته آمریکایی ها در افغانستان نشان داد که تجهیزات چند میلیون دلاری آنها دیگر در امنیت به سر نمی برند. راهپیمایی عظیم مردم عراق در اعتراض به حضور نظامیان تروریست آمریکایی در منطقه و فتوحات جدید مجاهدان انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی آینده غرب آسیا را با یک فضای جدید رو به رو خواهد کرد؛ فضایی که بر محور اقتدار مقاومت و بدون حضور آمریکایی ها شکل خواهد گرفت و ان شاء الله آینده ای همراه با پیشرفت و سربلندی را برای مردم مسلمان و آزاده منطقه و مبتنی بر انتخاب خود آنها شکل خواهد داد.

در سیاست داخلی نیز ملت مسلمان ایران در آستانه رقم زدن یک حضور قدرت آفرین دیگر قرار دارد و موشک های مردمسالاری اقتدار آفرین در عرصه سیاست داخلی را با دستان و برگه های رأی خود شلیک خواهد کرد.

از همین رو ذکر چند نکته درخصوص وضعیت کنونی کشور ضروری است:

۱- در سال های اخیر، اتخاذ تصمیم های نادرست در عرصه سیاست خارجی و روش های غیر دقیق اقتصادی، بی اعتمادی مردم نسبت به جریانات سیاسی نزدیک به دولت را به همراه داشته و طبیعی است که در انتخابات پیش رو، اقبال آرای مردمی به منتقدان واقعی دولت بیشتر باشد. از همین رو نه مصببان وضعیت موجود کشور می توانند ژست مخالفت با وضعیت کنونی را بگیرند و نه دولت می تواند، برای حمله به مجلس مطالبه گر آینده، از هم اکنون انتخابات را زیرسوال ببرد.

۲-در عرصه سیاست داخلی، کشور نیازمند حفظ وحدت است. این وحدت و صدای یکپارچه از درون کشور است که می تواند ایران اسلامی را در برابر بدخواهی دشمنانش بیمه کند. در وضعیت کنونی برای مردم عجیب است که هم مقامات آمریکایی و ضد انقلاب خارج نشین وابسته از تشریفاتی بودن انتخابات سخن می گویند و هم رئیس قوه مجریه که خود با همین سازوکار انتخاباتی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زده است. باید توجه داشت که حمله به نهادهای متولی نظارت بر اجرای انتخابات نتیجه ای جز زیر سوال بردن مشروعیت انتخاب شوندگان و تضعیف قوای کشور ندارد.

۳- درعرصه انتخابات، رجوع فعالان سیاسی به تاکتیک های انتخاباتی و سیاسی بدون نگاه به مبانی دینی و شرعی، چیزی شبیه همان جدایی دین از سیاست است.

از همین رو وحدت انتخاباتی نباید به عنوان یک تاکتیک سیاسی برای پیروزی تعریف و تفسیر شود؛ وحدت انتخاباتی هنگامی پذیرفته شده است که بر مبنای اصل اساسی حفظ منافع ملی باشد و این مهم صورت نمی گیرد جز آنکه شاخصه های ایمان و تعهد و تخصص و کارآمدی با روحیه انقلابی در افراد معرفی شده، جمع شده باشد فعالان سیاسی انتخابات، موظف به رعایت صدق در رفتار و گفتارند که بنا به فرموده پیامبر عظیم الشان اسلام (ص): النجاه فی الصدق.

۴- در انتخابات پیش رو و با توجه به فضای حساس کشور، باید بیش و پیش از همه چیز، مشارکت بالای مردمی در اولویت باشد نه پیروزی حزب و یا جناح خاص.

لازم است فعالان انتخاباتی از دو قطبی کردن فضای انتخابات و تخریب یکدیگر، پرهیز کنند تا اصل مشارکت به بهترین شکل صورت پذیرد. در فضای انتخاباتی، برد و باخت، نباید صرفا در به دست آوردن کرسی های قدرت تفسیر و تأویل شود زیرا معتقدیم به تبع این نگاه، تخریب و حذف رقیب به هر قیمتی توجیه پذیر تلقی می شود که با مبانی اخلاقی و شرعی فاصله دارد.

۵- متأسفانه اتخاذ سیاست دیپلماسی صدقه ای در سال های اخیر و پافشاری بر آن از سوی جریانی که خود را امید آفرین معرفی می کرد، جز القای ناامیدی و پراکنده کردن حس ناتوانی در کشور نتیجه ای نداشت.

لازم است در عرصه سیاست خارجی، دولت به جای ارسال پیام «ما بلد نیستیم» که مکمل شعار «ما نمی توانیم» جریان غرب گرای داخلی است، به سمت اتخاذ سیاست های امتحان شده ای قدم بر دارد که در سال های پیشتر توانست کشور را از شرایط تحریمی عبور دهد.

اجرای این روش ها علاوه بر اینکه نیازمند اتخاذ کنش گری فعال تر نسبت به گذشته است، نیازمند این است که سیاستگذاران و تصمیم گیران، این گزاره غلط که کلید موفقیت کشور در دستان غرب است را از اذهان خود پاک کنند.

۶- افزایش صادرات غیرنفتی برای عبور کشور از سختی های دوران تحریم، هنگامی محقق می شود که کارآفرینان داخلی، صنعتگران و کشاورزان از امنیت شغلی، روانی و مالی برخوردار باشند.

اکنون کشور در بهترین شرایط خود از نظر نیروی انسانی و استفاده از مواهب داخلی قرار دارد. توان جمعیتی جوان کشور، شاید در سال های آینده تکرار پذیر نباشد

در سال های گذشته این اقدام صورت نگرفت و اغلب محور تلاش دولت مردان بر توافقات خارجی بود. لازم است در مدت باقی مانده، شرایط تولید و رونق آن در داخل کشور از سوی دولت و با پیگیری مجلس آینده تقویت شود.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی، معتقد است که آینده کشور، آینده ای روشن است. تحلیل فضای سیاسی و اجتماعی هم نشان می دهد این آینده قطعا رقم خواهد خورد به شرط آنکه قوای سه گانه کشور در جهت قوی کردن کشور قدم بردارند. دولت، سیاست های خود را در چارچوب منافع ملی دنبال کند، نمایندگان مجلس، مطالبه گری از دولت به نفع مردم را در دستور کار قرار دهند و قوه قضاییه همچنان نسبت به اجرای درست احکام و مبارزه با مفسدان، سخت گیر باشد.

به امید شکوه و سربلندی هرچه بیشتر ایران عزیز

جبهه پایداری انقلاب اسلامی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.