خطیب نماز جمعه تهران:
سانتریفیوژها محدود شد اما سفره ها توسعه پیدا نکرد/ سوءمدیریت و خیانت باعث شده زندگی مردم نابسامان شود

0 ۳۸۷

آیت الله کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبه های دوم این نماز، با انتقاد از عملکرد نامناسب برجام، گفت: برجام صنعت هسته ای ما را محدود کرد و باعث شد سفره های مردم محدود شود، قرار بود سانتریفیوژها بچرخد و سفره ها رونق بگیرد، اما هیچ کدام نشد.

وی با بیان اینکه سوءمدیریت و خیانت باعث شده زندگی عده ای از مردم بسیار نابه سامان باشد، اظهار داشت: بعضی از مردم نمی توانند گوشت بخورند و غذای خوب به فرزندانشان بدهند، برای رضای خدا یک قیام همه جانبه داشته باشیم و از حال همسایگانمان خبر بگیریم.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با ابراز امیدواری از اینکه بیانیه گام دوم جهش جدیدی در راستای پیشرفت کشور باشد، خطاب به جوانان، گفت: جوانان به عرصه بیایند و در عرصه اقتصاد و فرهنگ پیروزی ها را کسب کنند، والله سعادت دنیا و آخرت در این است که با خدا معامله کنیم.

آیت الله صدیقی گفت: رهبر انقلاب به سان کشتی بانی است که امواج را رصد می کند، این بیانیه پاسخ به شبهات و تصویر کلی از نظام دینی است که چهل سال از آن گذشته است.

وی افزود: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم بر روی برجستگی ها انگشت گذاشته اند و تکیه به جوان ها و اظهار امید، عاطفه و عشق به جوانان در این بیانیه دیده می شود، خدا می داند عاری از هر چیزی ما دل به ایشان(رهبر انقلاب) داده ایم؛ ایشان یک اکسیر است، البته اگر قدر بدانیم.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران به سرنوشت انقلاب های دنیا مانند انقلاب اکتبر شوروی، انقلاب کبیر فرانسه و دیگر انقلاب ها اشاره و در مقایسه ای با انقلاب اسلامی، تصریح کرد: در انقلاب های دنیا، ببینید که چه شعارهایی دادند و چقدر به این شعارها پایبند بودند؟ انقلاب اسلامی ایران، انقلاب خدایی است و بشری نیست، به همین علت شعار انقلاب همان چیزی است که از ابتدا شروع شده است، مسیر انقلاب در انقلاب های دنیا خلاف حرکت اولیه اش، حرکت می کند، اما چون حقیقت امام و رهبری در انقلاب اسلامی روشن است و خداوند پیروزی آن را تضمین کرده، این مسیر متوقف نشده است، زیرا مبتنی بر فطرت و دین الهی است.

آیت الله صدیقی اضافه کرد: این بیانیه می گوید که در بیرون مرزها منتظر فرهنگ شما هستند، شما انقلاب خود را صادر کردید و در جبهه های مقاومت شاهد صدق توسعه این انقلاب و رسیدن به اوج هستید، تضییع عمر برای جوانان خسارت است، جوانان ما نباید مدرکی و نمره ای درس بخوانند، باید عالم با تجربه شوند.

وی با اشاره به اظهار ارادت جوانان و مادران شهدا نسبت به رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: بنده در شهرهای مختلف گواه هستم که جوان ها می گویند سلام ما را به آقا برسان، مادران شهیدی که می گویند ما جوانان دیگر خود را هم فدا می کنیم؛ این نماز جمعه ها، اعتکاف ها، راهیان نور، همه برای این است که این انقلاب بر مبنای فطرت انسان ها بنا گذاشته و این رمز ماندگاری انقلاب اسلامی است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران در ادامه از مسئولین خواست که به اعزام کاروان های راهیان نور کمک کنند و از جوانان نیز درخواست کرد که از این ظرفیت عظیم غفلت نکنند.

آیت الله صدیقی تأکید کرد: در راهیان نور پیام مقاومت، توحید، صبر و جرئت را عینی می توان دید و خاطره های سال های دفاع مقدس تجدید می شود.

وی به گوشه ای از فضیلت های سفر راهیان نور اشاره و تصریح کرد: خون شهدا در جایی که ریخته شده، پیام و حرف دارد، این مسئله ای که چهل سال قوام یافته باید مورد توجه قرار گیرد، این اصول، عزت، استقلال و عظمت باید بعد از چهل سال بازخوانی شود و این کار باید با عشق، شور و شعور جدیدی صورت گیرد.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با طرح این سؤال که چرا مسلمان نباید از همسایه خودش خبر نداشته باشد؟، گفت: در جشن عاطفه ها به فقرا توجه ویژ ه ای داشته باشیم، این تقوا، تقوای عملی است، اخلاص باید خالصانه باشد و در ویترین نباشد، عقیده و محبت ما به اولیای خدا مثل چشمه می جوشد، اعتقادات، ریشه های ما را بارور می کند.

آیت الله صدیقی با بیان اینکه هر جا معنویت رفت، دزدی، رشوه، رکود و وقت کُشی آمده است، اینها را درد برای جامعه اسلامی دانست و اظهار داشت: هرجا معنویت نباشد، خدمت صرف تنبلی شده است، هر جا معنویت باشد، پیشرفت و عدالت هست، هر جا مشکل اقتصادی داریم، به خاطر ضعف ایمان است، علم که از دین فاصله نگیرد، مانند بالی است که انسان را رشد می دهد.

وی با بیان اینکه اگر حوزه های علمیه کساد شود، بدانید دین کساد می شود و دشمنان شما برای از بین بردن این معنویت، اعتقاد، اخلاق، عفت، حجاب، امانت و صداقت و همه ارزش ها برنامه و نقشه دارند، ادامه داد: شبکه های اجتماعی، ماهواره ها و نفوذی ها در تمام عرصه های فرهنگی نظیر سینما، تئاتر و رسانه ها و در بعضی از دانشگاه ها معلمان و اساتید در کنار اساتید معتکف و هیئت های علمی متدین و همچنین در کرسی حقوق به احکام اسلام می تازند، بیانات فمنیستی را تقویت می کنند، با رفتارشان اسلام را بد جلوه می دهند. باید در جنگ فرهنگی و علمی علیه جهالت و معنویت و علیه ظلمت حضور پیدا کنید و به تعبیر مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی، خُمس بچه هایتان را به امام زمان(عج) بدهید.

آیت الله صدیقی تصریح کرد: شما مردم مکلف هستید از جانب خدا و مشرف هستید از جانب ائمه اطهار که فرزندان خودتان را وقف دین تان کنید که عزت دنیا و آخرت و شرف دنیا و آخرت در علم است.

وی همچنین خطاب به اولیای دانش آموزان، گفت: در همان دوره راهنمایی و متوسطه بچه ها را به دامن امام زمان(عج) بیندازید و بگویید، آقا جان من این را به شما دادم، دلم می خواهد پرچم دار و فرمانده باشد و در برابر دشمنان شما ضرب شست نشان دهد.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران در پایان خاطرنشان کرد: نیرو کم داریم، امام زمان ما غریب است، این از مهم ترین اموری است که امروز جبهه فرهنگی از ما قربانی می گیرد؛ البته رویش ها به حدی است که ما را به آینده امیدوار می کند، این تقوای معرفتی اساسی و فکری تضمین کننده زندگی ما است، در این جهت همه ما در این ایام فرصت کنیم که فردا دیر است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.