جبهه پایداری انقلاب اسلامی در خصوص نحوه مواجهه دولت با نتایج انتخابات آمریکا بیانیه ای را صادر کرد که متن آن به شرح ذیل می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَن تَرْضَی عَنکَ الْیَهُودُ وَلاَ النَّصَارَی حَتَّی تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَی اللّهِ هُوَ الْهُدَی وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعدَ الَّذِی جَاءکَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَکَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِیٍّ وَلاَ نَصِیرٍ
و هرگز یهودیان و ترسایان از تو راضی نمی شوند، مگر آنکه از کیش آنان پیروی کنی. بگو: «در حقیقت، تنها هدایتِ خداست که هدایت [واقعی ] است.» و چنانچه پس از آن علمی که تو را حاصل شد، باز از هوس های آنان پیروی کنی، در برابر خدا سرور و یاوری نخواهی داشت. ) (البقره : ۱۲۰)
انتخابات ایالات متحده آمریکا، بزنگاه سیاسی دیگری بود تا رویکرد و عملکرد غربگراترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی بوسیله ملت ایران مورد سنجش قرار بگیرد تا همگان بدانند که دولتی که علی رغم توصیه های موکد دلسوزان، هفت سال از عمرش را وقف ارتباط با آمریکا کرده و نهایتاً برای چندمین بار با خباثت و عهدشکنی مسئولین آمریکایی روبرو شده بود، این بار چگونه با مسابقه عجیب و غریبی که در آمریکا با عنوان انتخابات جریان دارد، مواجه خواهد شد و در یک موقعیت تاریخی دیگر نسبت خویش را با ساختاری که از هیچ فعالیت خصمانه ای علیه خودش و ملتش دریغ نکرده، چگونه تعریف خواهد کرد.
با توجه اتفاقات سالهای اخیر و مشخصاً بدعهدی های متعددی که آمریکا در زمان همین دولت آقای روحانی مرتکب شده، انتظار این بود که مسئولان عالی رتبه دولتی، با عبرت آموزی از این فرصت سوزی هفت ساله، فرمان هدایت دولت را به سمت اتکا به ظرفیت های سرشار داخلی بچرخانند و با مد نظر قرار دادن نگاه واقع بینانه به مسائل، به فکر حل معضلات داخلی باشند. لکن آنطور که شواهد و قرائن نشان می دهد، هسته مرکزی دولت راه دیگری راه در پیش گرفته است و همچنان بر پیمودن مجدد مسیر نادرست پیشین، اصرار دارد؛ لذا جبهه پایداری انقلاب اسلامی در این راستا نکاتی را به سمع و نظر ملت شریف ایران و دستگاه های مسئول برساند.
اظهارات مقامات دولتی و برخی فعالین جریانات مختلف سیاسی در یکی دو روز گذشته، در خصوص انتخابات آمریکا، بیش از هر اتفاق دیگری نگران کننده است. چرا که محور اغلب این اظهرات، ابراز شادمانی برای پیروزی بایدن و یا طرح مسئله تفاوت ترامپ و بایدن در مواجهه با جمهوری اسلامی بوده است. مسئولین دولت بفرمایند که که کدام تفاوت در سیاست های بنیادین دو جریان سیاسی اصلی آمریکا در قبال ایران، ایشان را مجاب به ابراز شادی می کند؟ مگر غیر از این است که دو قطب قدرت در ایالات متحده یعنی دموکرات ها و جمهوری خواهان، بر سر مانع تراشی در مسیر رشد جمهوری اسلامی و پیشرفت ملت ایران با هم به جمع بندی مشترک رسیده اند؟ مگر غیر از این است که معمار نظام تحریم های نوینی که چند سال است علیه ملت ایران اعمال می شود، اوبامایی است که همگان می دانند عضو حزب دموکرات آمریکا است؟
آقایان بگویند که وقتی سال ها در مسند مسئولیت های عالی کشور حضور داشته اند و از نزدیک با رفتارهای خشونت آمیزی که از ناحیه همه جریانات سیاسی آمریکا به ملت ایران روا داشته شده آشنا هستند، حال چگونه و با چه منطقی مشغول دیونمایی از یکی فرشته نمایی از دیگری هستند؟
در کمال تعجب می بینیم که اخیراً برخی مسئولان دولت حتی در پیامهایی که در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند هم تنها شخص ترامپ را به عنوان عامل شهادت شهید سلیمانی معرفی می کنند و اینگونه خوداگاه یا ناخوداگاه مسئولیت ترور سردار رشید ملت ایران را از گردن ساختار فاسد آمریکا ساقط می کنند؛ در حالی که همین رییس جمهور جدید آمریکا، جو بایدن نیز بیانیه ای بلند بالا در تمجید عملکرد ترامپ در ماجرای ترور سردار شهید سلیمانی صادر نموده و اینگونه جلوه جدیدی به ضرب المثل «سگ زرد برادر شغال است»، بخشیده است.
وزیر امور خارجه کشور هم که حتی پیش از اعلام نهایی نتایج انتخابات آمریکا، بحث را در رسانه ها به تفاوت بایدن و ترامپ می کشاند؛ گویا فراموش کرده اند که این دموکرات های آمریکا بودند که با دروغ «امضای کری تضمین است»، توانستند «برجام نامتوازن» را تحت عنوان “فتح الفتوح” به ایشان تحمیل کنند و هر وقت هم خواستند از آن خارج شوند تا عواید همین «دیپلماسی صدقه ای» هم نصیب دولت نشود.
عدم ترخیص کالاهایی که در گمرک مانده و بعضاً موجب کاهش عرضه این کالاها در بازار مصرف مردم شده، یکی از مهم ترین اتفاقاتی است که خصوصاً در چند ماه اخیر اعتراضات گسترده کارشناسان اقتصادی را به دنبال داشته است و عده بسیاری از همین کارشناسان معتقد بودند که اگر همین کالاهای موجود در گمرک با برنامه مناسب و بصورت حسابشده ترخیص شوند، قیمت بسیاری از محصولات مصرفی مردم، کنترل شده و با افزایش قیمت بی منطق و افسارگسیخته مواجه نمی شویم. در این چند ماه اخیر، تقریباً روزی نبود که پای اخبار احتمال فاسد شدن کالاها و اجناس دپو شده در گمرک، به رسانه ها باز نشود. از قضا مسئولین دولت هم عمدتاً به این اخبار واکنش خاصی نشان نمی دادند. اما حالا دقیقاً چه اتفاقی افتاده است که به به محض انتشار اخبار پیروزی فلان کاندیدا در انتخابات آمریکا، تحرکات ویژه مقامات دولتی برای ترخیص کالاها و متعاقباً تزریق به بازار آغاز می شود. آیا این تحرکات برای تقویت شرطی سازی بازار نیست؟ یعنی در تمام این چند ماهی که فعالین و کارشناسان اقتصادی مداماً گوشزد می کردند که ترخیص به موقع کالاها می تواند بر فرایند اصلاح قیمت ها تاثیر مثبت بگذارد، کالاها معطل نگه داشته می شدند تا در چنین روزی از آنها به عنوان ابزار انجام عملیات روانی دولت استفاده شود؟ یعنی اگر ترامپ در انتخابات آمریکا پیروز می شد، این کالاها همچنان در انبارهای گمرک می ماندند تا فاسد شوند؟ آیا واقعا پیروزی یک کاندیدا در انتخابات کشوری دیگر، تا این اندازه بر روند اداره گمرکات ما تاثیرگذار است؟
در روزهای اخیر و با انتشار اخبار پیشی گرفتن جو بایدن از ترامپ به یکبار قیمت ارز و طلا و خودرو به طرز عجیبی کاهش پیدا کرد و اینگونه به بازار القا شد که پیروزی بایدن موجب روند کاهشی قیمت ها شده است. رسانه های حامی دولت نیز با تکمیل این الگوی از پیش تعیین شده، وارد میدان شدند و کاهش قیمت ها را به عنوان واکنش طبیعی بازار به انتخاب بایدن تفسیر کردند. با این تفاسیر این سوال مطرح می شود که اگر کاهش چند هزار تومانیِ قیمت دلار، افت چند میلیونی قیمت سکه و سقوط چشمگیر قیمت خودرو تا این اندازه وابسته به طرح اسامی دیگران در محضر سازوکار اقتصادی جامعه است، پس بنظر می رسد علم اقتصاد وجاهتش را برای تحلیل پدیده های اقتصادی از دست داده و بهتر است مسئولان دولت، اسامی مشاهیر سیاسی دیگر کشورها را به عرصه اقتصاد عرضه کنند تا ببینند بازار به کدام نام واکنش بهتری نشان می دهد، و سپس بر همان مبنا برای اداره اقتصاد کشور برنامه ریزی کنند!
همچنین اخبار واصله نیز حکایت از آن دارد که دولت با در اختیار گرفتن نبض عواید ارزی حاصل از فروش نفت، آن را به گونه ای روانه بازار می کند که تاثیرات اقتصادی آن در افکار عمومی، مترادف با گشایش های اقتصادی ِ تحت تاثیر نتایج انتخابات آمریکا تلقی شود تا از این طریق راحت تر بتواند آدرس ناکارامدی های هفت سال اخیر را از “پاستور” به “واشنگتن دی سی” تغییر دهد.
جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن اعتراض به این رویکرد دولت، بر خود لازم می داند تا با تشریح حقایق موجود در کشور، ملت انقلابی ایران را از کیفیت عملکرد دولت آگاه ساخته تا برخی اشخاص و جریانات سیاسی نتوانند از زیر بار مسئولیت ناکارامدی های خود در عرصه اقتصاد شانه خالی کنند.
جبهه پایداری انقلاب اسلامی بار دیگر با تذکر قاطع به جناب آقای رییس جمهور اعلام می دارد که راه برون رفت از وضع موجود گرو گرفتن معیشت مردم و سفره خانواده ایرانی برای رسیدن به مطامع جناحی و سیاسی نیست و دولت می بایست ضمن اتکا و اعتماد به ظرفیت های اقتصادی داخلی و با پرهیز از نگاه رویا پردازانه به عملکرد دشمنان ملت ایران ، مسیر بازگشت به واقعیات را به سرعت طی کرده و برای حل مشکلات معیشتی مردم درایت و تدبیر لازم را کار گیرد.
والسلام علی من اتبع الهدی
جبهه پایداری انقلاب اسلامی