سعید جلیلی:
طوفان الاقصی نقطه عطف مبارزات ملت فلسطین است
«سعید جلیلی» دوشنبه شب در سخنرانی به همراه پرسش و پاسخ دانشجویی با موضوع «تحولات فلسطین و افول رژیم اشغالگر قدس» در دانشگاه کاشان افزود: افرادی از جمله نخست وزیر استرالیا و کانادا، بایدن و غیره برای یک حادثه که در ایران رخ داده بود اشک تمساح ریختند، وقتی اسرائیل بیمارستانی را با موشک بمباران می کند بایدن و مکرون به آنجا رفته و عکس یادگاری می گیرند و به رژیم صهیونیستی می گویند ما به شما به اندازه کافی کمک نکرده ایم و ۱۰۰ میلیارد دلار دیگر کمک می کنیم.
وی اظهار کرد: رییسان جمهور ایالات متحده آمریکا طی دهه اخیر از رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نمونه کامل دموکراسی نام می برند، هزاران زن در بمباران های غزه به شهادت رسیدند اما صدایی از حامیان دروغین زن و آزادی بلند نمی شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: عملیات طوفان الاقصی به لحاظ نظامی و سخت افزاری مهم بود، رژیم صهیونیستی آنچنان از خود مطمئن بود که ساختار نظامی اش همواره هجومی بود اما این دفعه ملت فلسطین در دفاع از حق خود هجوم وارد کرد، فتح نرم این عملیات از فتح سختش مهم تر است.
ضریه ترمیم ناپذیر به اسرائیل
جلیلی افزود: در فتح سخت عملیات طوفان الاقصی مقاومت ضربه ترمیم ناپذیر به اسرائیل غاصب وارد کرد اما فتح نرم این عملیات تقویت باور مقاومت در مقابل سازش کاری بود.
وی اظهار کرد: از اوایل قرن بیستم جریان تمدنی که طی چهار قرن اخیر شکل گرفته با توطئه خود به دنبال ایجاد یک رژیم نامشروع در داخل سرزمین های اشغالی بود تا بر این مبنا خواسته های خود را دنبال کند.
وی بیان کرد: با توطئه هایی که استکبار جهانی برنامه ریزی کرد یک رژیم نامشروع در منطقه خاورمیانه مانند یک غده سرطانی ایجاد کردند و در سال ۱۹۴۸ اسرائیل غاصب شکل گرفت.
جلیلی گفت: یکی از بنیانگذاران رژیم غاصب صهیونیستی زنی به نام گُلدا مئیر که در دوره ای هم نخست وزیر این رژیم بود، کتابی با عنوان «زندگی من» نوشته و در آن به طور رسمی اعتراف به اشغال سرزمین فلسطین می کند.
وی افزود: کسانی که مدعی ایجاد تمدن جهانی غرب در چهار قرن اخیر بودند طی سخنان رسمی خود بیان می کنند که رژیم غاصب صهیونیستی نمونه دموکراسی است و چنین تعابیری برای اسرائیل غاصب عنوان می کنند.
وی اظهار کرد: پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و تفکر مقاومتی ملت ایران در جهان تکثیر و برای همه آزادگان الهام بخش بود.
دلیل حمایت چین از فلسطین چیست؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: روند شکست رژیم صهیونیستی با الهام گیری ملت ها از مقاومت شروع شد و حزب الله شیعه با مقاومت خود رژیمی که در گذشته تا بیروت وارد لبنان می شد را از همه لبنان اخراج می کند و در جنگ ۳۳ روزه پیروز می شود و حماس سنی در جنگ ۲۲ روزه اسرائیل غاصب را شکست می دهد و روندی از پیروزی جبهه مقاومت و شکست رژیم صهیونیستی شکل می گیرد.
جلیلی گفت: یاسر عرفات که روزگاری رییس جنبش آزادی بخش فلسطین بود، توافق اسلو را انجام داد و نتیجه اش این بود که توسط اسرائیل کشته شد.
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که گفته شد در اوایل عملیات طوفان الاقصی کشور چین اعلام کرد از فلسطین حمایت می کند، به نظر شما دلیلش چیست؟ گفت: در چنین مواردی ممکن است کشوری موضعی بگیرد که با موضع کشورهای اسلامی همپوشانی داشته باشد اما به طور طبیعی کشورها در سیاست خارجی خود اصول، اهداف و منافعی دارند که بر آن مبنا حرکت می کنند.
جلیلی در پاسخ به سوال دانشجوی دیگری که پرسید، غربی ها همیشه از رژیم صهیونیستی با تمام توان حمایت می کنند، در این شرایط نوع حمایت کشورهای اسلامی و ایران از فلسطین باید چگونه باشد؟ گفت: وظیفه کشورهای اسلامی و ایران این است که علاوه بر حمایت اصولی که در حال انجام است، ابعاد روانی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی جبهه ایجاد شده را تقویت کنند، دانشگاه ها در ارتباط با دانشجویان سراسر جهان ظلمی که به مردم غزه شده را به درستی اطلاع رسانی کنند.