بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و آغاز دور جدید مذاکرات

0 ۱۷

جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و آغاز دور جدید مذاکرات بیانیه ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم‌ الله الرحمن الرحیم
بیستم فروردین‌ماه یادآور سال‌ها تلاش، مجاهدت و اراده آهنین و محکم فرزندان جوان حضرت روح الله در آفرینش حماسه‌ای باشکوه و عزت بخش ایران اسلامی بر پایه دانش بومی هسته‌ای است و در اذهان ملت رشید ایران اسلامی صحنه‌هایی شوق انگیز و افتخار آمیز از خودباوری ملی را رقم زده تا کلام گهربار «ما می توانیم» امام راحل در عرصه علم و فناوری محقق شود.

در مقابله با پیشرفت و خودکفایی ایران در فناوری هسته‌ای که به دلیل توانایی و استعداد خارق‌العاده جوانان متعهد و دانشمند این سرزمین صورت گرفته‌است دسیسه‌های متعدد سیاسی و اقتصادی توسط دشمنان ایران اسلامی اقدامات خرابکارانه و تروریستی را با هدف توقف برنامه‌های هسته‌ای در طول دو دهه اخیر برنامه ریزی و اجرا کرده و همچنان نیز با تمام قوا بر انجام این امر تلاش دارند. با اینهمه و با وجود تمام این تلاش‌ها در طی سال‌های اخیر، به لطف خدا و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب، برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به پیشرفت خود ادامه داده و امروزه به یکی از دستاوردهای مهم علمی و صنعتی کشور تبدیل شده و توانسته حقیقت مفهوم «العلم سلطان» را به ما نشان دهد.

دستاوردی که علاوه بر کاربردهای صلح آمیز گسترده در حوزه پزشکی، کشاورزی، صنایع، دامپروری، تولید برق و مدیریت منابع آب و تثبیت استقلال علمی و اقتدار ملی، به برکت خون شهیدانی چون شهریاری، علی‌محمدی، رضایی‌نژاد، احمدی‌روشن، فخری‌زاده و قشقایی به هویت ملی و دینی مردمان این سرزمین تبدیل کرده و تا پای جان خود از آن دفاع خواهند کرد.

پیشرفت صنعت هسته‌ای که موجب بهبود زندگی بشر و پیشرفت علوم و صنایع متعدد می‌شود، حق بدیهی و مسلم ملت ایران است که از تمام این دستاوردها برخوردار گردد. موضوعی که مطابق اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز نه تنها به رسمیت شناخته شده است، بلکه آژانس موظف است جمهوری اسلامی ایران را همچون دیگر کشورهای هسته‌ای عضو NPT، در برخورداری از دستاوردهای صلح آمیز هسته‌ای یاری رساند. لیکن این آژانس در طول دهه‌های اخیر و با تبدیل شدن به ابزار دست قدرت‌های استعماری، تنها به مانعی بر سر راه پیشرفت ملت ایران تبدیل شده است که با بهانه تراشی‌های غیرفنی تلاش دارد تا علی‌رغم همکاری‌های گسترده ایران، زمینه بهانه جویی‌ را در صنعت صلح آمیز هسته‌ای برای دشمنان فراهم نماید.

این بهانه جویی‌ها در شرایطی است که جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است که در مسأله هسته‌ای به دنبال سلاح هسته‌ای نمی‌باشد و تمام بازرسی‌های آژانس نیز طی این دهه‌های اخیر مؤید این مهم است که ایران اسلامی تنها با توسعه فناوری صلح آمیز هسته‌ای بهدنبال رفع نیاز ملت خود می‌باشد و در این مسیر نیز حاضر به همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است و ضمن اینکه به دنبال جنگ‌افروزی نیست، زیر بار قلدری و تحکم زورگویان نیز نخواهد رفت.

لذا در آستانه دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای معتقدیم می‌بایست از تجربه چندین دور از مذاکرات، به بهترین نحو ممکن بهره ببریم. و این سفارش حکیمانه امیرمؤمنان علی علیه‌السلام در نامه ۳۱ نهج‌البلاغه به امام حسن علیه‌السلام که فرمودند: «فرزندم! درست است که من به اندازه پیشینیان عمر نکرده‌ام اما در کردار آنها نظر افکندم و در اخبار آنان اندیشیدم و در آثارشان سیر کردم تا اینکه مانند یکی از آنان شدم بلکه گویا از اولین تا آخرین آنها را همراهی کرده و با آنان زیسته‌ام… برای امور پیش نیامده، به واسطه آنچه واقع شده استدلال کن چرا که امور دنیا شبیه هم هستند و از کسانی نباش که اندرز و موعظه سودی به آنان نمی‌بخشد؛ مگر زمانی که به آزار و رنج برسد؛ که عاقل با آموختن و تربیت پند می‌پذیرد و چهارپایان، اندرز نمی‌پذیرند جز با زدن… و هواپرستی شریک نابینایی است»، را همه ما سرلوحه خود کنیم.

ضمن اینکه مذاکرات پیش‌رو در شرایطی است که ملت مقاوم ایران، با تکیه بر هویت تاریخی و فرهنگی خود و با پیروی از رهبری حکیمانه و شجاعانه‌ی ولی فقیه، در برابر زیاده‌خواهی‌های متکبرانه و سیاست‌های خصمانه‌ی غربی‌ها خصوصاً آمریکا ایستادگی کرده است. این ایستادگی تنها یک مقاومت سیاسی نیست، بلکه بازتابی از اراده‌ی جمعی ملتی است که در طول تاریخ، بارها در مقابل ظلم و استعمار ایستاده و پیروز شده است.

وحدت و همدلی مردم ایران، در شرایطی که آمریکا به دلیل سیاست‌های غلط و زیاده‌خواهانه خود در جهان بیش از گذشته منزوی شده و از درون نیز با بحران‌های اجتماعی و اقتصادی زیادی دست و پنجه نرم می‌کند، نشان‌دهنده آینده‌ای روشن و امیدبخش برای ایران است.

این وحدت، تنها یک واکنش به تهدیدات خارجی نیست، بلکه بیانگر بلوغ سیاسی و اجتماعی ملتی است که می‌داند چگونه در بحران‌ها، با تکیه بر ارزش‌های خود، مسیر پیشرفت و توسعه را هموار کند.

به فضل الهی ایران امروز، با وجود تمام چالش‌ها، در حال ساختن فردایی قوی‌تر و مستقل‌تر است. این آینده، بر پایه‌ی مقاومت مبتنی بر عقلانیت، خلاقیت، نوآوری و تلاش جمعی مردم ایران شکل می‌گیرد.

در جهانی که قدرت‌های بزرگ با سیاست‌های یک‌جانبه گرایانه، به دنبال تحمیل اراده‌ی خود بر دیگران هستند، ایران با وحدت و همدلی، الگویی از مقاومت و خوداتکایی ارائه می‌دهد. این الگو نه تنها برای ایران، بلکه برای تمام ملت‌هایی که در جست‌وجوی استقلال و عزت هستند، الهام‌بخش است. مطمئن هستیم فردای ایران، نه تنها قوی‌تر، بلکه سرشار از امید و افتخار خواهد بود، چرا که این ملت، با تکیه بر ارزش‌های خود، مسیر پیشرفت را با صلابت و عزمی راسخ طی می‌کند.

از طرف دیگر نمی توان این واقعیت آمریکای در سراشیبی افول و انزوا در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و حتی نظامی را نادیده گرفت یا فراموش کرد و مقهور جنگ روانی دشمن شد. آمریکایی که با حضور فردی چون ترامپ در رأس قدرت خود، در عین قلدرمآبی‌های رسانه‌ای به خوبی می‌توان نقاط ضعف آن را با دوره اول ریاست جمهوری ترامپ در سطح جهانی مقایسه کرد. بطوریکه به وضوح می‌توان انزوای امروز آمریکا را حتی در متحدان غربی آن مشاهده نمود و از سویی دیگر ناتوانی آن در رسیدن به اهداف اعلام شده سیاسی و اقتصادی در مواجهه با قدرت‌های شرقی از جمله چین و روسیه را به تماشا نشست.

انزوایی که باعث شده حتی کشورهای ژاپن و کره جنوبی را نیز در مخالفت با سیاست‌های تعرفه‌ای دولت آمریکا، هم‌صدای با دولت چین کند. و یا حتی دولت های اروپایی را به عدم تبعیت از سیاست‌های اعلامی ترامپ، فعال نماید.
در سوی دیگر نیز در مواجهه با انصار الله یمن ضعف نظامی آمریکا آشکار می‌ شود. دولتی که با شعار ایجاد صلح بر سر کار آمده بود، نه تنها برخلاف اعلام حل ۲۴ ساعته جنگ اوکراین ناکام مانده است، بلکه در باتلاق درگیری نظامی در باب المندب نیز گرفتار شده و امکان خروج ساده از آن را ندارد دولتی که درگیر اعتراضات وسیع مردمی در مخالفت با سیاست‌های ترامپ در ایالات مختلف آمریکاست.

در نهایت باید بدانیم که ترامپ ۷۸ ساله در حالی به اقتضای طبیعتش، با زبان تهدید سخن می‌گوید که پاسخ تهدیدش را در پاسخ ایران به نامه‌اش دریافت کرده و بهتر از هر کسی می‌داند در موقعیتی نیست که بخواهد وارد درگیری بی‌سرانجام در خلیج فارس و تنگه هرمز و غرب آسیا شود. و اساساً شرایط به نحوی که براساس آن بلوف می‌زند، نیست. بر همین اساس نیز تلاش دارد تا تغییر محل مذاکره غیرمستقیم به عمان که براساس خواست و ابتکار ایران رقم خورده است را با اعلام خلاف واقع انجام مذاکرات مستقیم با جمهوری اسلامی ایران به دستاورد خود تبدیل نماید.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی معتقد است در شرایط کنونی و بلحاظ تاکتیکی مذاکرات غیر مستقیم در صورت مدیریت صحیح از سوی وزارت امور خارجه می‌تواند به عنوان درسی مجدد برای آنهایی باشد که فکر می کنند با این مذاکرات تحریم های ظالمانه برداشته می شود هر چند از نظر راهبردی، این مذاکرات با فردی که نه به توافقات دو طرفه و نه به تعهدات بین المللی هیچ پایبندی ندارد، به لغو تضمین شده تحریم‌ها نخواهد انجامید لذا دولتمردان و نمایندگان محترم مجلس در کنار مذاکراتی که آغاز می‌شود نباید به هیچ عنوان کشور را در مسیر پیشرفت معطل نمایند و ضرورت دارد با عزمی راسخ و همتی مضاعف و با تکیه بر توانایی های داخلی و همکاری با کشور های مختلف همسو در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تلاش نمایند.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
جبهه پایداری انقلاب اسلامی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.