مشکلات فرهنگی در مدارس تهدیدی برای تربیت نسل آینده است
محمدعلی برنامنش، دبیر جبهه پایداری انقلاب اسلامی استان سمنان و معاون سیاسی و احزاب شورای وحدت استان سمنان، به مشکلات فرهنگی و تربیتی در برخی مدارس اشاره کرد و بر لزوم حضور نیروهای انقلابی و بومی در رأس آموزش و پرورش تأکید کرد. وی همچنین از تأثیرات منفی برخی رفتارهای نامناسب معلمان و مدیران مدارس بر دانشآموزان و آینده کشور هشدار داد.
محمدعلی برنامنش، دبیر جبهه پایداری انقلاب اسلامی استان سمنان در نشست با رئیس آموزش و پرورش شهرستان سمنان، به مسائل فرهنگی و تربیتی در مدارس اشاره کرد و از چالشهای موجود در سیستم آموزشی و تأثیرات آن بر نسل جوان صحبت کرد.
وی در سخنان خود بر اهمیت حضور نیروهای انقلابی و بومی در راس آموزش و پرورش تأکید کرد و افزود: نیروی انقلابی بومی باید در رأس سیستم آموزش و پرورش قرار گیرند، زیرا حضور این نیروها میتواند تأثیر زیادی بر فرهنگ و تربیت نسل آینده داشته باشد.
نایب رییس خانه احزاب استان سمنان در بخشی دیگر از سخنان خود به تفاوتهای وضعیت تربیتی گذشته و حال اشاره کرد و گفت: در گذشته با وجود معلمان متعهد، دانش آموزان با دوچرخه به مدارس میآمدند و نماز جماعت میخواندند، اما حالا حتی برخی معلمان دینی هم تحت تأثیر برخی افکار غلط هستند که ممکن است تفکرات منفی را در ذهن دانش آموزان شکل دهد.
برنامنش در پایان از مسئولین آموزش و پرورش خواست تا به مسائل فرهنگی و تربیتی توجه ویژهای داشته باشند و با نظارت دقیقتر، از تأثیرات منفی بر نسل آینده جلوگیری کنند.