دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی:
افزایش مشارکت باید از دغدغههای نیروهای انقلاب باشد/لزوم همکاری و همافزایی نیروهای انقلاب در انتخابات پیش رو
محصولی، دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه جبهه پایداری از مجموعههای فعال است که جلسات هفتگی برگزار میکند، اظهار کرد: ترویج گفتمان انقلاب اصلیترین رسالت این جبهه است تا ارزشهای انقلاب در کشور حاکم شود.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم همکاری و همافزایی با همه نیروهای انقلاب که جبهه پایداری هم جزو آنها است، گفت: برنامههای انتخاباتی جبهه پایداری آغاز شده و تلاش میشود اهداف تبیین شده محقق شود، منتهی وقتی موضوع انتخاب اصلح مطرح میشود برخی از جریانها آن را تبلیغات دانسته و تشکیک میکنند ولی در کل باید به سراغ منتخبانی انقلابی رفت.
وی در رابطه با ورود جبهه پایداری به انتخابات با بیان اینکه جبهه چهار اصل را به عنوان پایه ورود انتخاب کرده است، افزود: نخستین اصل این است که نیروهای انقلابی نسبت به هم تخریبی نداشته باشند که با توجیه نیروها میسر خواهد شد.
وی به حداکثر رساندن اشتراکات با نیروهای اصولگرا را از دیگر اصول چهارگانه جبهه پایداری برای حضور در انتخابات دانست و ادامه داد: در این اصل شاخصهای تعریف شده وزن دهی میشوند چرا که همه شاخصها یک وزن ندارند و در واقع از حرکت در مسیر تعارض پرهیز و به سمت اشتراکات حرکت خواهد شد.
محصولی ارائه لیست مشترک را یکی دیگر از اصول چهارگانه عنوان کرد و گفت: جبهه پایداری نه تنها از این مهم گریزان نیست بلکه آن را دنبال هم میکند منتهی شرایط انتخابات هم اقدامات را تحت تاثیر قرار میدهد.
دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با تاکید بر وجود امیدواری به تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو گفت: قوانین مجلس هم در شکلگیری شرایط موثر است از این رو نیروهای انقلاب باید با هم دیگر تعامل داشته باشند.
وی مشارکت بالا در انتخابات با هر برندهای را پیروزی نظام عنوان کرد و افزود: از این رو افزایش مشارکت باید از دغدغههای نیروهای انقلاب باشد، چرا که تثبیت و مشروعیت نظام را افزایش میدهد.
محصولی به مطالب مطرح شده در مورد جبهه پایداری اشاره و تاکید کرد: صریحا عرض میکنم که جبهه پایداری تحت تاثیر این اقدامات و مطالب بیان شده قرار نمیگیرد کما اینکه روزی چندین مطلب در این مورد منتشر و یا بازنشر میشود.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با تاکید بر مراقبت از دوستان مبنی بر پیشگیری از انتقال مطالب به نفع جریان رقیب گفت: جبهه پایداری روی اصول خود محکم است و تعمیق روابط مثبت در بین نیروهای انقلاب را وظیفه خود میداند.
وی با بیان اینکه آقای رئیسی که مورد حمایت جبهه پایداری قرار گرفت از پایداری نبود، ادامه داد: هدف جبهه کمک کردن به بهبود شرایط کشور بود.
محصولی به خروج خود از دولت دهم اشاره و تاکید کرد: افتخار ما این است که از هیچ کس به صورت ۱۰۰ درصدی حمایت نمیکنیم و حمایتها بر اساس عملکرد انجام میشود و این مسئله در مورد اعضای جبهه پایداری هم صدق میکند ریزش و رویشها ادامه دارد.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس فعلی اقدامات مثبت زیادی هم انجام داده است، ادامه داد: از موفقیتها حمایت و نقدهایی هم به عملکردها وجود دارد که پیگیری برای کم شدن نواقص ادامه دارد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد عملکرد دولت گفت: کار اجرا سخت است و با وجود موفق بودن عملکرد رئیسی نقدهایی هم به آن وارد است، تصریح کرد: کار بشری است و به این حکم ضعفهایی هم دارد ولی اینکه دولت ریل را از وابستگی به بیرون مرزها به توانایی داخل معطوف کرده یک موفقیت بزرگ محسوب میشود که نمیشود به سادگی از آن عبور کرد.
محصولی با بیان اینکه دولت گذشته هزاران هزار میلیارد را پیشخور و بدهی را به این دولت تحمیل کرده است، ادامه داد: دولت مجبور است ماهانه هزینههای باقیمانده از دولت قبل را پرداخت کند آنهم در شرایطی که تحریم است و مسائل دیگر از جمله فتنههای سال گذشته هم به مشکلات اضافه شد.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی به کارگیری بیشتر از نیروهای انقلابی و کنار گذاشتن نیروهایی که مشی این دولت را قبول ندارند چرا که پذیرش مسؤولیت دلسوزی و کار جهادی هم نیاز دارد را لازم دانست و افزود: کشور ما در حال حاضر در شرایط جنگی قرار دارد که فقط صدای گلوله و جای زخم معلوم نیست ولی عوارض بدتری دارد.
وی موفقیتهای اقتصادی دولت را خوب ولی کافی ندانست و گفت: مردم به لحاظ معیشت در تنگنا هستند لذا باید تلاش بیشتر شود که تلاش بیشتر مستلزم فداکاری نیروها به مانند دوران دفاع مقدس است.
محصولی تاکید کرد: آقای رئیسی هم میتواند عملکرد کابینه و مدیران استانی را ارزیابی و نسبت به جابهجایی در راستای پیشرفت امور اقدام کند.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه سیاستهای دولت را در امور بینالملل موفق میداند، تصریح کرد: بحث ما آویزان نبودن به برجام و وابسته کردن همه امور به آن است در حالیکه مذاکره و لحاظ کردن کشورهای همسایه باید در دستور کار قرار گیرد و الان اوضاع برعکس شده که نمونه آن عضویت در شانگهای است.