حجت الاسلام قاسم روانبخش:
عدم سهم خواهی و تعلقات حزبی ائتلاف نیروهای انقلاب را راحت تر می کند

0 ۱۸۱

حجت الاسلام قاسم روانبخش عضو شورای مرکزی جبه پایداری انقلاب اسلامی در گفت وگو با تسنیم، در پاسخ به این پرسش که مجلس کنونی را چگونه ارزیابی می کنید، گفت: این مجلس را می توان ضعیف ترین مجلس بعد از انقلاب دانست، زیرا اکثریت وکلای آن به جای اینکه وکیل ملت باشند خود را وکیل الدوله کرده اند.

وی با بیان اینکه متاسفانه دغدغه این مجلس رضایت دولت است تا ملت، افزود: اگر در این سه سال مجلس وظیفه نظارتی خود را به درستی انجام داده بود این قدر مدیران دولتی آلوده به فساد نمی شدند و امروز صدها پرونده فساد و اختلاس در صف بررسی دستگاه قضایی قرار نمی گرفت و میلیاردها تومان اموال بیت المال حیف و میل نمی شد.

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه خسارت های اقتصادی و سیاسی برجام محصول مشترک مجلس و دولت است، گفت: تنها راه برون رفت از مشکلات کشور تشکیل دولت و مجلس انقلابی است و این مهم به دست آحاد ملت بر سر صندوق های رای رقم خواهد خورد.

روانبخش در پاسخ به این سؤال که راهبرد جبهه پایداری برای حضور در انتخابات پیش رو چیست، اظهار داشت: جبهه پایداری یک جبهه گفتمانی است نه یک حزب سیاسی که صرفا به دنبال کسب قدرت باشد. بنابراین همه کسانی که دغدغه دین و ارزش های اسلام و انقلاب داشته باشند در این جبهه قرار دارند و ما دست آنان را به گرمی می فشاریم.

وی ادامه داد: جبهه پایداری در راستای تشکیل مجلس انقلابی و خدمتگزار مردم تلاش می کند و روشن است که مجلس انقلابی با حضور نمایندگان انقلابی شکل خواهد گرفت.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پاسخ به این سؤال که راهبرد شما برای تشکیل مجلس انقلابی چیست و آیا با سایر گروه ها ائتلاف خواهید کرد یا با لیست مستقل به میدان خواهید آمد؟ تاکید کرد: هدف، تشکیل مجلس انقلابی است و در راستای همین هدف نیز چنانچه سایر گروه ها چنین دغدغه ای داشته باشند می توانیم با هم ائتلاف کنیم.

**در صورت عدم تحقق ائتلاف حداکثری به مراتب پایین تر اکتفا می کنیم
روانبخش همچنین در پاسخ به این سؤال که سازوکار این ائتلاف چیست و چگونه می توان به آن دست یافت گفت: این ائتلاف نیازی به نشست و برخاست زیادی ندارد و همه می توانند بر اساس خط کش شاخص های انقلابی بودن نامزدهای احتمالی را ارزیابی کنند. بی تردید اگر گرایش ها و تعلقات حزبی و گروهی و سهم خواهی ها کنار گذاشته شود ائتلاف نیروهای انقلابی بسیار راحت و سریع انجام می شود. جبهه پایداری چنان چه مشاهده کند در لیست سایر دوستان انقلابی اهدافش تامین می شود آن لیست را به طور کامل تایید می کند حتی اگر یک عضو رسمی جبهه در آن نباشد. همان گونه که در انتخابات ریاست جمهوری وقتی سایر گروه های سیاسی در جمع بندی نهایی خود به نامزدی آیت الله رئیسی رسیدند جبهه پایداری نیز رسما از ایشان حمایت کرد و بیش از سایر گروه ها برای پیروزی ایشان همت گماشت.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در واکنش به این سوال که اگر لیست دیگر گروه های انقلابی اهداف شما را تامین نکرد چه سازوکاری برای انتخابات اتخاذ می کنید، خاطرنشان کرد: هدف اول ما ائتلافی حداکثری است ولی چنان چه این هدف میسر نشد به مراتب پایین تر اکتفا خواهیم کرد. به عنوان مثال اگر در لیست آنها ۱۵ نفر یا ۲۰ نفر وجود داشته باشد که دارای شاخص های انقلابی هستند ما آن تعداد را در لیست خودمان قرار می دهیم و بقیه آنها را از دیگر دوستان انقلابی انتخاب خواهیم کرد.

وی در تحلیل چنین راهبردی برای حضور در انتخابات گفت: لیست متناقض و مرکب از عناصر انقلابی و غیرانقلابی موجب بی اعتمادی مردم نسبت به اصل آن لیست خواهد شد چنان که در دوره قبل صورت گرفت مردم میان طرفداران برجام و مخالفان برجام دچار حیرت شدند و معنی و مفهوم لیست از دست رفت.

روانبخش در پاسخ به این سوال که شاخص های انقلابی بودن از نظر جبهه پایداری چیست گفت: این شاخص ها بارها توسط حضرت امام (ره) و امام خامنه ای بیان شده است. به عبارت دیگر مجلس انقلابی آن است که بر اساس ۴ رکنِ تدین، مردمی بودن، انقلابی بودن و تخصص نمایندگان شکل بگیرد.

**شاخص های یک نماینده ایده آل از نظر جبهه پایداری
عضو جبهه پایداری در تشریح ۴ رکن اصلی برای انتخاب گزینه های واجد شرایط برای نمایندگی مجلس خاطرنشان کرد: در ارتباط با رکن تدین، اعتقاد و التزام عملی به اسلام و ارزش های اسلامی، مومن و متدین، اخلاص در عمل، متخلق به اخلاق اسلامی، معتقد به عقل و تدبیر جمعی، دوری از خودخواهی و کبر از مهمترین ویژگی ها می تواند باشد. همچینن در ارتباط با رکن مردمی بودن یک نماینده موارد چون اعتقاد به دین، دنیا و عزت مردم و نیز درد شناس ترین و دردمندترین نسبت به نیازهای مردم، ساده زیستی و دوری از تجمل گرایی و خوی اشرافی گری، سابقه تلاش برای محرومیت زدایی، داشتن تواضع و روحیه خدمتگزاری به مردم به ویژه محرومین و مستضعفین، اعتقاد به حق انتخاب مردم در اقصی نقاط کشور، معتقد به مردمی بودن انقلاب، دارای اعتماد به نفس و خودباوری ملی، وامدار و مقروض باندهای قدرت و ثروت نبودن، داشتن مرز روشن و مشخص با دشمنان و اعلام صریح آن، حمایت از پروژه های ملی، عدم اشتغال به فعالیت های درآمدزا در طول دوره نمایندگی، وقف همه جانبه خود برای خدمت به مردم، کارچاق کن جریانات و گروه های سیاسی نبودن، وکیل اقشار مختلف مردم بودن نه طبقه ای خاص، صداقت و شفافیت و روراستی با مردم از مهمترین ویژگی های یک نماینده مردمی به حساب می آید.

وی در ادامه در تشریح رکن انقلابی بودن یک نماینده مجلس گفت: اعتقاد راسخ به اسلام ناب محمدی(ص)، وابسته و دل بسته به خط امام و اصل ولایت فقیه و مصداق فعلی آن حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، وابسته و دل بسته به قانون اساسی، معتقد به استکبار ستیزی، معتقد به عدالت خواهی و فساد ستیزی، معتقد به اهداف و ارزش های انقلاب اسلامی، دارای سعه صدر و تدبیر انقلابی، شاداب و با نشاط، دارای شجاعت و استقامت لازم در مقابل دشمنان و باندهای قدرت و ثروت، ترجیح منافع انقلاب و نظام بر منافع شخصی و گروهی و حزبی، اهل مبارزه با فسادهای مالی و اقتصادی جریانات سیاسی کشور، اهل خلاقیت و نوآوری برای حرکت رو به جلو انقلاب، دارای شخصیت مستحکم و عدم وادادگی در مقابله با فساد از ویژگی های یک نماینده انقلابی است.

روانبخش افزود: همچنین در ارتباط با رکن تخصص شخصی، باید به ویژگی هایی چون دانش لازم برای اظهار نظرکارشناسی، داشتن نگرش علمی به مسائل کشور، دارای حسن سابقه علمی و دانشگاهی، داشتن توان تخصصی لازم برای ایفای نقش موثر در جایگاه نمایندگی به ویژه امر مهم نظارت و داشتن توان تخصصی برای امر مهم قانونگذاری اشاره کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.